Lördag 16 December

Lokaler

Lönnbergsskolan byggdes 1996. Den byggdes efter samråd med de dåvarande lärarna och fritidspersonal. Konstnärer från trakten anlitades för utsmyckningen av matsalen och de övriga lokalerna.

En skolgård omger byggnaden och det finns också en åker i närheten som vidgar barnens lekyta när de har en längre rast.

Byggnaden är indelad i tre avdelningar, var och en med sin egen ingång. Fritids- och klassrummen för Förskoleklasserna finns vid den "röda" ingången. Åk 3 och matsalen "Lönnbergs restaurang" hittar man i den "blå" avdelningen. Åk 1 och 2 kan man finna om man gå in vid den "gröna" ingången.

Lokalerna på Lönnberg finns på två plan.
Träningsskolan hittar man på det nedre planet där det också finns förråd och källare. Det finns handikappvänliga toaletter och alla skollokaler kan nås från marknivån.

Alla elever får sina slöjd- och idrottslektioner på andra sidan Lönnbergsvägen i Centralskolans lokaler.

Lämna synpunkter eller rapportera fel på sidan till Per Dahlström

Uppdaterad: 2016-02-17