Nordanstigs kommun, länk till startsida
Translate
Kontakt
A-Ö
Webbkarta
Anpassa
Lättläst
Måndag 22 oktober 2018

2017-05-22

Glittrande gala för Nordanstigs alla stjärnor

Vi vet att det i Nordanstig finns innovativa företagare, engagerade ledare, framgångsrika idrottare och inte minst medarbetare som varje dag gör ett fantastiskt arbete. Nu vill vi uppmärksamma er. 

För att lyfta vår lokala företagsamhet och det ideella engagemang som finns i Nordanstig, kommer vi tillsammans med Nordanstigs företagarförening att arrangera en gala på Gnarpsviljan den 7 oktober.

Tidigare har Årets företagare i Nordanstig presenterats på länets företagargala Eldklotet. I år väljer vi att hålla en egen gala på hemmaplan, och du behöver inte vara företagare för att ha möjlighet att utses till en av Nordanstigs många stjärnor.

– Vi vill lyfta fram allt som görs runt om i kommunen. Vår förhoppning är att höja vi-känslan och hitta ambassadörer för kommunen, säger näringslivsutvecklare Barbro Björklund.

Hjälp oss att hitta stjärnorna

Vi behöver din hjälp att hitta kommunens stjärnor. Du kan nominera i åtta kategorier. En jury bestående av representanter från ideell, privat och offentlig sektor utser tre nominerade ur varje kategori som tävlar om titeln. Vinnarna koras under galan på Gnarpsviljan den 7 oktober, dit alla kommer att ha möjlighet att köpa biljetter.

Kategorier för nominering

Årets företagare

Årets ledare

Årets förening

Årets idrottare

Årets kulturprofil

Årets Nordanstigare

Årets medarbetare

Årets Arkitekturpris

  • Här hittar du formulären för nomineringarna

Årets Arkitekturpris

Byggnadsnämnden beslutade hösten 2016 att inrätta ett arkitekturpris för att premiera insatser för god arkitektur för såväl byggnader som bebyggelsemiljöer.

I tävlingen uppmärksammas ett byggnadsverk, en anläggning eller ett uteområde som bäst anpassats till platsen och som bidrar till miljön med nyskapande arkitektur och bidrar till en god byggnadsvård.

Arkitekturpriset har en egen jury bestående av byggnadsnämndens ordinarie ledamöter, stadsarkitekten, byggnadsinspektör och byggnadsnämndens sekreterare. 

För mer information kontakta

Barbro Björklund, näringslivsutvecklare
0652-360 16

För frågor om Byggnadsnämndens arkitekturpris kontakta
Ola Tollin, tf. stadsarkitekt
0652-362 47

Uppdaterad: 2018-07-02

Sidansvarig: Jenny Söderlund, webbredaktör

Prenumeration & synpunkter

Nordanstigs kommun

Box 56, 829 21 Bergsjö

Besöksadress

Södra Vägen 14, Bergsjö

Telefon 0652-360 00

E-post kommun@nordanstig.se 

Fax 0652-109 12
IFO fax 0652-361 50
Org.nr 212000-2312

Övriga hälsingekommuner